ARDAHAN / MERKEZ - Ardahan Halk Eğitimi Merkezi

Şbt

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı "Hayat boyu öğrenen mahalle"  programı kapsamında Gazi Atalay Ürker Anaokulunda 'Annemle El Ele Okuldayız' projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında açılan kursa öğrenci velileri ve mahalle halkı da büyük ilgi göstererek katılım sağladı. Okul öncesi eğitime dikkat çekmek, okul ve aile ilişkilerini güçlendirmek hedefiyle açılan kursta anneler, atık materyaller, elyaf ve süngerler kullanarak çocukların pedagojik oyuncaklarını kendileri üretmeye başladılar.

Valimiz; Çocuklar okul içerisinde eğitim faaliyetlerini devam ettirirken eş zamanlı olarak velileri de okulda kendilerine ayrılan sınıfta kurs faaliyetlerini sürdürüyorlar. Kurs aynı zamanda Sıfır Atık Projemize de katkı sağlıyor, burada ki kursiyerlerimiz, atık materyal, elyaf ve süngerlerle oyuncak üretiyorlar. Ben bu projeyi hayata geçiren ve katkı sunan Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Halk Eğitim Müdürlüğümüze ve Gazi Atalay Ürker Anaokulumuzun yetkililerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Valimizin ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan Bulut ve Halk Eğitim Müdürümüz Mesut Yolcu da eşlik etti.